Atlantisz 2. - Milo visszatér cert kids

A TARTALOM KORLÁTOZOTT!

A média megtekintéséhez jelentkezzen be!

95

Az Atlantis - Az elveszett birodalom, a Walt Disney Stúdió nagysikerű, látványos, egész estés animációs filmjének félelmet nem ismerő kalandorai most a sok kicsi és nagy rajongó örömére visszatérnek!
Első expedíciójuk során Milo és csapata megtalálta a sokáig csak legendának hitt vízalatti várost, Atlantiszt, és sikeresen megmentették a bukott birodalmat, valamint annak lakóit. Milo, új barátnője, Kida, valamint a legénység azonban nem pihenhet sokáig, hiszen három vadonatúj kaland vár rájuk.
A csapat kénytelen elhagyni a biztonságos Atlantiszt, mert a felszínen ismét titokzatos és gonosz erők működnek elpusztításukon. Poros sivatagokon, végtelen jégmezőkön, hegyeken és tengereken átívelő hihetetlen kalandjaik során hatalmas tengeri szörnyekkel, szellemekkel és csupán legendákból ismert félelmetes lényekkel kell megküzdeniük. Kida időközben felfedezi Atlantisz kristályainak lélegzetelállító erejét és el kell döntenie, hogy Atlantisz Szívének erejét megossza-e a világgal, vagy bölcsebb dolog elrejteni a mágikus követ...

Kategória: Animációs,Akció,Kaland,Vígjáték,Dráma,Családi,Fantasy,Sci-Fi

IMDB Értékelés: 5/10

Kiadó: Disney Television Animation
Disneytoon Studios

Rendező: Victor Cook
Toby Shelton
Tad Stones

James Arnold Taylor James Arnold Taylor
Cree Summer Cree Summer
John Mahoney John Mahoney
Jacqueline Obradors Jacqueline Obradors
Don Novello Don Novello
Témák

Alap háttérFilm hátterek