JOGI NYILATKOZAT

A hdfilmek.net célja egy közösség kialakitása, ahol a friss videó tartalmakat osztanak meg egymás között a felhasználók.

Az adatbázisunkban szabadon elérhető hálózati hivatkozások szerepelnek, amiket a felhasználók gyűjtenek össze. (HTML iFrame)

A hivatkozásokon keresztül elérhető tartalmak felhasználási jogával kapcsolatban jogi felelősség minket nem, kizárólag a tartalmat szolgáltató honlapokat, ill. tulajdonosait terheli.
Kizárólag a tartalmat szolgáltató honlapokat és tárhelyszolgáltatókat, ill. tulajdonosait keressék fel.

A 2001. évi CVIII. törvény (továbbiakban: Ektv.) szerint minden felelosség a tartalmat tároló szolgáltatókat terheli.

Az Ektv. 7. § (3) értelmében a közvetítő szolgáltató nem köteles ellenőrizni az általa csak továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett információt.

A szerzők, résztvevők, vip, moderátorok, adminisztrátorok, vagy a hdfilmek.net-val bármilyen egyéb kapcsolatban levők egyike sem vonható semmilyen módon felelősségre bármilyen pontatlan vagy sértő tartalomért, vagy ezen tartalom olvasása, felhasználása vagy hivatkozása (linkelése) kapcsán keletkezett károkért, valamint a felsoroltak nem vállalnak semmiféle garanciát vagy kártérítési felelősséget ezen tartalmakért.

TARTALOM ELTÁVOLÍTÁSI POLITIKA

Ha ön szerzői jog tulajdonosa és szeretné jelenteni vagy kérni egy tartalom eltávolítását, kérjük írjon emailt az [email protected] címre. Így el tudjuk távolítani a jogsértő hivatkozást és végleg tiltani, hogy ne legyen beküldhető újra az URL.

Témák

Alap háttérFilm hátterek