JOGI NYILATKOZAT

A hdfilmek.net célja egy közösség kialakitása, ahol a friss videó tartalmakat osztanak meg egymás között a felhasználók.

Az adatbázisunkban szabadon elérhető hálózati hivatkozások szerepelnek, amiket a felhasználók gyűjtenek össze. (HTML iFrame)

A hivatkozásokon keresztül elérhető tartalmak felhasználási jogával kapcsolatban jogi felelősség minket nem, kizárólag a tartalmat szolgáltató honlapokat, ill. tulajdonosait terheli.
Kizárólag a tartalmat szolgáltató honlapokat és tárhelyszolgáltatókat, ill. tulajdonosait keressék fel.

A 2001. évi CVIII. törvény (továbbiakban: Ektv.) szerint minden felelosség a tartalmat tároló szolgáltatókat terheli.

Az Ektv. 7. § (3) értelmében a közvetítő szolgáltató nem köteles ellenőrizni az általa csak továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett információt.

A szerzők, résztvevők, vip, moderátorok, adminisztrátorok, vagy a hdfilmek.net-val bármilyen egyéb kapcsolatban levők egyike sem vonható semmilyen módon felelősségre bármilyen pontatlan vagy sértő tartalomért, vagy ezen tartalom olvasása, felhasználása vagy hivatkozása (linkelése) kapcsán keletkezett károkért, valamint a felsoroltak nem vállalnak semmiféle garanciát vagy kártérítési felelősséget ezen tartalmakért.

TARTALOM ELTÁVOLÍTÁSI POLITIKA

Ha ön szerzői jog tulajdonosa és szeretné jelenteni vagy kérni egy tartalom eltávolítását, kérjük írjon emailt az info@hdfilmek.net címre. Így el tudjuk távolítani a jogsértő hivatkozást és végleg tiltani, hogy ne legyen beküldhető újra az URL.

Témák

Alap háttérFilm hátterek