Gyilkos Halloween cert

A TARTALOM KORLÁTOZOTT!

A média megtekintéséhez jelentkezzen be!

143

A hang még mozis!

A 2018-ban David Gordon Green rendezésében készült Halloween hatalmas anyagi sikernek bizonyult, a produkció több mint 250 millió dolláros bevételt hozott a mozipénztáraknál világszerte, ezzel pedig a négy évtizede fenálló filmes franchise anyagilag legsikeresebb részévé lépett elő, megdöntve továbbá a női főszereplős horrorfilmek nyitóhétvégén befolyó bevétel rekordját.
A történet szerint nem sokkal aztán, hogy Strode, a lánya, Karen és az unokája, Allyson maguk mögött hagyják a maszkos gyilkost Laurie lángokban álló házának alagsorában, Laurie-t életveszélyes sérülésekkel szállítják kórházba, a nő azonban abban a hiszemben él, hogy végre megszabadult az őt üldöző szörnytől. A vérfürdőnek azonban nincs vége, hiszen Michaelnek, úgy tűnik, sikerült kiszabadulnia a csapdából. Lauri igyekszik mielőbb talpra állni, erőt venni fájdalmán, hogy újra felvehesse a harcot a gonosszal, egyúttal pedig Haddonfield városának lakóit is igyekszik arra biztatni, hogy küzdjenek közösen, állítsák meg a gyilkost. A Strode nők összefognak Michael korábbi ámokfutásának túlélőivel, és úgy döntenek, hogy ezúttal saját kézbe veszik a dolgot. Egy csapatot alkotnak, úgy vágnak neki, hogy véglegesen legyőzzék Michaelt.
A Gyilkos Halloween egy véres sorozat utolsó felvonása, amely 2021 őszén érkezik a hazai mozikba, a főbb szerepekben pedig Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Anthony Michael Hall, Andi Matichak, Kyle Richards, Robert Longstreet és Charles Cyphers lesz látható.

Kategória: Horror,Thriller

IMDB Értékelés: 6/10

Kiadó: Universal Pictures
Miramax
Blumhouse Productions
Trancas International Films
Home Again Productions
Rough House Pictures

Rendező: David Gordon Green

Jamie Lee Curtis Jamie Lee Curtis
Judy Greer Judy Greer
Andi Matichak Andi Matichak
James Jude Courtney James Jude Courtney
Nick Castle Nick Castle
Témák

Alap háttérFilm hátterek