Dűne 2021 cert hs

A TARTALOM KORLÁTOZOTT!

A média megtekintéséhez jelentkezzen be!

507

Paul Atreides (Timothée Chalamet) egy zseniális és tehetséges fiatal férfi, aki hatalmas tettek véghez vitelére hivatott. Paulnak el kell utaznia az univerzum legveszélyesebb bolygójára, az Arrakisra, hogy biztosítsa családja és népe jövőjét illetve túlélését.

Csakhogy a bolygón található mindennél értékesebb elemre, a "fűszerre", melyben az emberiség legnagyobb potenciáljának kiaknázása rejlik, gonosz hatalmak vetettek szemet. A fűszer emberfeletti intelligenciát, hosszabb életet és jövő rövidtávú előrelátását is lehetővé teszi a fogyasztója számára, utóbbi pedig hatalmas előnyt jelent a csillagközi utazás és egy esetleges háború során egyaránt.

A férfi élete legnagyobb kihívása előtt áll, a túlélésért való harcban pedig csak azok maradhatnak életében, akik képesek leküzdeni saját félelemeiket és átlépni önnön határaikon. A Frank Herbert azonos című 1965-ös kultikus, többszörös díjnyertes sci-fi regényén alapuló Dűne egy mitikus hős története, akinek a vállaira történelmi jelentőségű teher nehezedik...

Kategória: Akció,Kaland,Dráma,Sci-Fi

IMDB Értékelés: 8/10

Kiadó: Warner Bros.
Legendary Entertainment
Villeneuve Films

Rendező: Denis Villeneuve

Timothée Chalamet Timothée Chalamet
Rebecca Ferguson Rebecca Ferguson
Oscar Isaac Oscar Isaac
Jason Momoa Jason Momoa
Stellan Skarsgård Stellan Skarsgård
Témák

Alap háttérFilm hátterek