Elvitte a víz (2006)720pSzinkronos
46
Roddy tagadhatatlanul előkelő társasági egér, aki a házi kedvencek édes életét éli egy kensingtoni luxuslakásban. Amikor egy Sid nevű csatornapatkányt köp ki a lefolyó, és a jövevény úgy dönt, megütötte a főnyereményt, Roddy úgy akar megszabadulni a kártevőtől, hogy a „jacuzzi”-ba csábítja. Noha Sid egy tudatlan tuskó, nem bolond, így végül Roddy lesz az, akit elvisz a víz Patkopolisz nyüzsgő csatornavilágába. Itt hősünk találkozik Ritával, a kalandor csatornatisztítóval, aki hűséges hajóján, a Jammy Dodgeren járja a szennyvizeket.

Roddy azonnal le (pontosabban fel) akar lépni, de Rita fizetséget vár a segítségért – és ha ennyi baj nem volna elég, ott van még a gonosz Varangy is, aki egyformán megvet mindenféle rágcsálót; nem tesz különbséget egerek és patkányok között, és mindet jégre akarja tenni... szó szerint. A Varangy két bérpatkányára, Tüskére és Albínóra bízza a dolgot. Amikor ők kudarcot vallanak, a Varangynak nincs más választása, mint hogy elhívja Franciaországból unokatestvérét, a rettegett zsoldost, Le Békát.

Kategória: Animációs,Kaland,Vígjáték,Családi,Fantasy

IMDB Értékelés: 7 / 10

Hugh Jackman / Kate Winslet / Ian McKellen / Jean Reno / Bill Nighy / Andy Serkis / Shane Richie / Kathy Burke / David Suchet / Miriam Margolyes…