A láthatatlan ember cert hs

A TARTALOM KORLÁTOZOTT!

A média megtekintéséhez jelentkezzen be!

89
Amit nem látsz, az nem árthat neked.
Az Emmy-díjas Elisabeth Moss (Mi, A szolgálólány meséje) a főszereplője ennek a félelmetes modern mesének, melyet a Universal klasszikus szörnykaraktere ihletett.
Cecilia Kass egy erőszakos kapcsolat csapdájában vergődik egy gazdag és briliáns tudóssal, de egyszer csak úgy dönt, hogy megszökik éjnek évadján, és elrejtőzik. Tervében segítségére van a nővére, egy gyerekkori barát és annak tinédzser lánya.
Ám amikor Cecilia erőszakos exe öngyilkosságot követ el, és hatalmas vagyonának egy jelentős részét feleségére hagyja, Cecilia arra gyanakszik, hogy élettársa halála csak színjáték volt. Amikor a hátborzongató események sora halálos fordulatot vesz, és szerettei életét veszélyezteti, Cecilia elméje kezd megbomlani, miközben kétségbeesetten próbálja bizonyítani, hogy kísérti őt valaki, akit senki sem lát...
A LÁTHATATLAN EMBER producere a horror műfaj kortárs mestere, Jason Blum, az író, rendező; executive producer pedig Leigh Whannel, aki a Fűrész sorozat egyik ötletgazdája, legutóbb pedig olyan filmeket rendezett, mint az Upgrade – Javított verzió és az Insidious: A gonosz lélek.

Kategória: Horror,Misztikus,Sci-Fi,Thriller

IMDB Értékelés: 7/10

Kiadó: Universal Pictures
Blumhouse Productions
Goalpost Pictures
Nervous Tick Productions
Screen Australia
Government of Australia
The New South Wales Government

Rendező: Leigh Whannell

Elisabeth Moss Elisabeth Moss
Oliver Jackson-Cohen Oliver Jackson-Cohen
Harriet Dyer Harriet Dyer
Aldis Hodge Aldis Hodge
Storm Reid Storm Reid
Témák

Alap háttérFilm hátterek