Nyitott hibajegyek

1

Megoldott hibajegyek

106

Zárt hibajegyek

0

Gyakran ismételt kérdések (GY.I.K)

  • Online kredit - Minden eltöltött percért kreditet kapsz. A jobb felső sarokban látod a kredit növekedését. (2 kredit / perc)
  • Szerencsekerék - A HDKredit menüben minden nap meg tudod pörgetni.
  • Promóciós kód - 
  • Támogató tagjaink mentesülnek a kredit alól!

A kreditem helyett AntiCheat -et ír!

Ez azt jelenti hogy a HDFILMEK.NET oldal duplán van nyitva, ezért az anticheat blokkolja a kredit osztást. Zárd be, és csak egy oldal legyen nyitva!

Az oldalon a tartalmat 90% AAC 2.0 codec, viszont a maradék még 5.1 Stereo, amit az Apple termékek nem szeretnek. Ha ilyennel találkozik, kérjuk jelentse a Hibás Videó gombbal a hibát.

Sajnos ez egy xiaomi / android bug, ami csak szoftverfrissítéssel oldható meg. Olvastuk hogy nem árt ellenőríni a Silent funkciót. A tartalmak 90%-a az oldalon AAC 2.0 Stereo codec, amit minden készülék támogat 2019 óta.

A leggyakoribb indok a HDFILMEK.NET 8.3.2-es szabályzatának megszegése, azaz duplikált fiók észlelése egy eszközön.

8.3.2 HDKredit csalók elleni biztonsági rendszer (AntiCheat)
Ez a háttér rendszer figyeli azokat a felhasználókat akik megpróbálnak csalni. A rendszer miatt tilos egy eszközön több fiókot használni. A rendszer automatikus! Azonnal tilt ha észleli a PC-ID (Hasonló a MAC ADDRESS-hez) duplikálását.

Rendszerünk összeveti a felhasználói adatokat. IP, HOST, OS, Eszköz, Eszköz típús, PC-ID, stb. Ha egyezést talál kitiltja az összes fiókot!

Ezt a tiltást nem tudjuk levenni, mivel a Rendszer tiltja le a felhasználót!

Ha elfelejtette jelszavát, lehetősége van új jelszót igényelni. Kattintson a bejelentkezésnél az elfelejtettem a jelszavam lehetőségre. ( https://hdfilmek.net/lostpassword ) Adja meg a regisztrált e-mail címét. E-mail-ben fog kapni egy 6 számjegyből álló új jelszót. Ha sikerült belépni, tanácsoljuk változtassa meg!

Tudsz keresni a honlapunkon beágyazott filmek, illetve sorozatok között! Erre használd az oldalunk tetején lévő kereső mezőt. A keresés automatikus, ezért csak az eredményre kell rákattintanod.
Ha nem találod a keresett tartalmat, az Igénylés menüben tudsz igényelni.

A jobb felső sarokban kattints a profil képedre, majd Beállítások. (https://hdfilmek.net/settings)
Ha új jelszót kértél, azt kell megadni régi jelszónak.

Tanács: Új jelszónak használj minimum 6 karaktert. Legyen benne szám, és speciális karakterek.

NEM! És nem is tervezzük, hogy oldalunk fizetős legyen! Szeretnénk megtartani az oldalt ingyenesnek! Ebben úgy gondoljuk, hogy közös az érdekünk! Mindazon által támogatást elfogadunk, hiszen rengetek munka, és erőfeszítés van a háttérben.

A regisztrációhoz szükséged lesz egy aktív, és tartós e-mail címre. A regisztrációt a https://hdfilmek.net/register oldalon tudod elkezdeni. A megerősítő kódot e-mail-ben fogod megkapni, ezért fontos hogy hiteles e-mail címet adj meg!

Ha tetszik az oldalunk, és szeretnéd barátaiddal is megosztani, a jobb felső sarokban, az avatarodra klikkelve, a Barát meghívása menüpontra klikkelve, vagy közvetlenül a https://hdfilmek.net/invite oldalon, lehetőséget biztosítunk, hogy meghívd barátodat! Csak a barátod E-Mail cimét kell megadni.

 

Info!
Kapcsolat: support@hdfilmek.net.
Témák

Alap háttérFilm hátterek